Genieten met de hele groep

Een bierproeverij is een vrolijke manier om nieuwe smaken bier te leren kennen. En elkaar. Nodig vrienden uit, sportmaten, collega’s of buren om samen verschillende speciaalbieren te proeven. Bij ons in het Westland, bij jou op locatie of op een bijzondere plek in het land. Wij zorgen ervoor dat het een feestje wordt.

Benieuwd naar onze proeverijen? Wij organiseren regelmatig proeverijen die voor iedereen toegankelijk zijn. Kijk voor data, locaties en prijzen op onze facebook pagina en kom langs.

Arrangementen

Wil je met een groep vrienden of collega’s bier komen proeven? Dat kan! We hebben plek voor maximaal 25 personen. Je betaalt per persoon een vast bedrag (vanaf € 20). Koop je na afloop van de proeverij bier uit ons assortiment, dan ontvang je een fikse korting. 

Je kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

Bierproeverij

Westland

  • De thuiswedstrijd van Westlander Bier. In hartje Westland, daar waar ons bier gebrouwen wordt. Altijd gezellig. Weer of geen weer, bij ons zit je warm en droog.
Bierproeverij

Privé

  • Jouw feestje op jouw locatie. In de tuin, tijdens het straatfeest, op de sportclub of op de camping (wel even toestemming vragen natuurlijk). Wij komen naar je toe en regelen alles. Jullie hoeven alleen maar te genieten.
Bierproeverij

Deluxe

  • Laat je verrassen met een bierproeverij op een bijzondere locatie, ergens in Nederland. Daar waar je het niet verwacht. Extra leuk. Nóg lekkerder.

Plan je bierproeverij

Kies je arrangement
Proeverij Westland
Proeverij Privé
Proeverij de Luxe